PËRPARËSI

Që nga viti 1998, ne kemi udhëhequr industrinë në zhvillimin e baterive që janë më të fuqishme, më efikase dhe më të qëndrueshme se bateritë e zakonshme.

Tregtim me shumicë të llojeve të ndryshme të baterive

Kontaktoni sot dhe kërkoni kuota falas

 • Bateri alkaline ultra dixhitale PKCELL LR20 D Ba...

  Bateri alkaline PKCELL ultra dixhitale Bateri LR20 D

 • Bateria alkaline ultra dixhitale PKCELL LR14 C Ba...

  Bateri alkaline PKCELL Ultra dixhitale Bateri LR14 C

 • Bateri alkaline ultra dixhitale PKCELL 6LR61 9V ...

  Bateri Alkaline PKCELL Ultra Digital 6LR61 Bateri 9V

 • Bateri Alkaline Ultra Dixhitale PKCELL 23A 12V B...

  PKCELL Bateri Alkaline Ultra Dixhitale Bateri 23A 12V

 • Bateri Alkaline Ultra Dixhitale PKCELL 27A 12V B...

  Bateria alkaline ultra dixhitale PKCELL Bateria 27A 12V (Zgjidhni ...

 • Bateri karboni me madhësi PKCELL R20P D D Extra Heavy...

  Bateri karboni me madhësi PKCELL R20P D Bateri ekstra e rëndë

 • Bateri karboni me madhësi PKCELL R14P C, D Extra Heavy...

  Bateri karboni me madhësi PKCELL R14P C Bateri ekstra e rëndë

 • Bateri karboni PKCELL R6P AA Extra Heavy Duty B...

  Bateri karboni PKCELL R6P AA Bateri ekstra e rëndë

 • Bateri karboni PKCELL R03P AAA ekstra e rëndë...

  Bateri karboni PKCELL R03P AAA Bateri ekstra e rëndë

 • Bateri karboni PKCELL 6F22 9V ekstra e rëndë ...

  Bateri karboni PKCELL 6F22 9V Bateri ekstra e rëndë

 • Qelizë me butona litiumi PKCELL CR2450LT 3V 600 mAh B...

  PKCELL CR2450LT 3V 600 mAh bateri me butona me qelizë

 • PKCELL CR3032 3V 500 mAh me butona litiumi qelizë...

  PKCELL CR3032 3V 500 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR927 3V 30 mAh bateri me buton me qelizë

  PKCELL CR927 3V 30 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR2450 3V 600 mAh me butona litiumi qelizë...

  PKCELL CR2450 3V 600 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR2325 3V 190 mAh me butona litiumi qelizë...

  PKCELL CR2325 3V 190 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR2025 3V 150 mAh me butona litiumi qelizë...

  PKCELL CR2025 3V 150 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR2016 3V 75mAh bateri me buton me qelizë

  PKCELL CR2016 3V 75mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR1620 3V 70 mAh bateri me butona me qelizë

  PKCELL CR1620 3V 70 mAh bateri me butona me qelizë

 • PKCELL CR2320 3V 130 mAh me butona litiumi qelizë...

  PKCELL CR2320 3V 130 mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL CR1216 3V 25mAh bateri me buton me qelizë

  PKCELL CR1216 3V 25mAh bateri me buton me qelizë

 • PKCELL LP552530 350mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP552530 350mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP523450 950mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP523450 950mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP402025 200mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP402025 200mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP402025 150mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP402025 150mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP402025 140mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP402025 140mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP401230 100mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP401230 100mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP401230 105mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP401230 105mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP103450 2000mah 7.4v Lithi rikarikues...

  PKCELL LP103450 2000mah 7.4v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP103450 2000mah 3.7v Lithi rikarikues...

  PKCELL LP103450 2000mah 3.7v Bateri e ringarkueshme polimer litium

 • PKCELL LP902030 500mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP902030 500mah 3.7v Bate litium polimer të ringarkueshme...

 • PKCELL Hot Shitet LP603450 1100mah 3.7v Rechar...

  PKCELL Hot Shitet LP603450 1100mah 3.7v Litium i rikarikueshëm ...

 • PKCELL Hot Shitet LP603030 500mah 3.7v Rimbushje...

  PKCELL Hot Shitet LP603030 500mah 3.7v Litium P...

 • PKCELL LP603040 750mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP603040 750mah 3.7v Batte litium polimer të ringarkueshme...

 • PKCELL LP674360 1950mah 3.7v Lithi i rikarikueshëm...

  PKCELL LP674360 1950mah 3.7v 3.7v e rikarikueshme nga polimeri i litiumit...

 • PKCELL LP785060 2500mah 3.7v Lithi i rikarikueshëm...

  PKCELL LP785060 2500mah 3.7v Litium Polimer i rikarikueshëm Batt...

 • PKCELL LP803035 800mah 3.7v Lithiu e rikarikueshme...

  PKCELL LP803035 800mah 3.7v Bate litium polimer të ringarkueshme...

 • PKCELL LP803860 2000mah 3.7v Lithi i rikarikueshëm...

  PKCELL LP803860 2000mah 3.7v 3.7v e rikarikueshme nga polimeri i litiumit...

Të personalizuara

profesionaleOEMOfruesi

 

Mbi 20 vjet përvojë në prodhim

 

Cilësia e lartë, shkarkimi i qëndrueshëm dhe performanca e sigurisë

 

Ndërtuar për të zgjatur më shumë

 

Built për fuqinë maksimale