ПРЕДНОСТ

Од 1998 година, ја водиме индустријата во развојот на батерии кои се помоќни, поефикасни и подолготрајни од обичните батерии.

Трговија на големо со разни видови батерии

Контактирајте денес и побарајте бесплатни понуди

 • PKCELL Ултра дигитална алкална батерија LR20 D Ba...

  PKCELL Ултра дигитална алкална батерија LR20 D батерија

 • PKCELL Ултра дигитална алкална батерија LR14 C Ba...

  PKCELL Ултра дигитална алкална батерија LR14 C батерија

 • PKCELL Ултра дигитална алкална батерија 6LR61 9V ...

  PKCELL Ултра дигитална алкална батерија 6LR61 9V батерија

 • PKCELL Ултра дигитална алкална батерија 23A 12V B...

  PKCELL Ултра дигитална алкална батерија 23A 12V батерија

 • PKCELL Ultra Digital Alkaline Battery 27A 12V B...

  PKCELL Ultra Digital Alkaline Battery 27A 12V Battery (Изберете ...

 • PKCELL R20P D Големина на карбонска батерија Екстра тешка Д...

  PKCELL R20P D Големина на карбонска батерија Екстра тешка батерија

 • Јаглеродна батерија PKCELL R14P C големина Екстра тешка Д...

  PKCELL R14P C големина на јаглеродна батерија Екстра тешка батерија

 • PKCELL R6P AA јаглеродна батерија Екстра тешка Б...

  PKCELL R6P AA јаглеродна батерија Екстра тешка батерија

 • PKCELL R03P AAA јаглеродна батерија Екстра тешка...

  PKCELL R03P AAA јаглеродна батерија Екстра тешка батерија

 • PKCELL 6F22 9V карбонска батерија Екстра тешка ...

  PKCELL 6F22 9V карбонска батерија Екстра тешка батерија

 • PKCELL CR2450LT 3V 600mAh Литиумско копче Ќелија Б...

  Литиумска батерија со копче PKCELL CR2450LT 3V 600 mAh

 • PKCELL CR3032 3V 500mAh Литиумско копче ќелија лилјак...

  PKCELL CR3032 3V 500mAh литиумска батерија со копче

 • Литиумска батерија со копче PKCELL CR927 3V 30 mAh

  Литиумска батерија со копче PKCELL CR927 3V 30 mAh

 • PKCELL CR2450 3V 600mAh Литиумско копче ќелија лилјак...

  Литиумска батерија со копче PKCELL CR2450 3V 600mAh

 • PKCELL CR2325 3V 190mAh Литиумско копче ќелија лилјак...

  PKCELL CR2325 3V 190mAh литиумска батерија со копче

 • PKCELL CR2025 3V 150mAh Литиумско копче ќелија лилјак...

  Литиумска батерија со копче PKCELL CR2025 3V 150 mAh

 • PKCELL CR2016 3V 75mAh литиумска батерија со копче

  PKCELL CR2016 3V 75mAh литиумска батерија со копче

 • PKCELL CR1620 3V 70mAh литиумска батерија со копче

  PKCELL CR1620 3V 70mAh литиумска батерија со копче

 • PKCELL CR2320 3V 130mAh Литиумско копче ќелија лилјак...

  Литиумска батерија со копче PKCELL CR2320 3V 130 mAh

 • PKCELL CR1216 3V 25mAh литиумска батерија со копче

  PKCELL CR1216 3V 25mAh литиумска батерија со копче

 • PKCELL LP552530 350mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP552530 350mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP523450 950mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP523450 950mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP402025 200mah 3.7v Литиу...

  PKCELL LP402025 200mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP402025 150mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP402025 150mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP402025 140mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP402025 140mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP401230 100mah 3.7v Литиу...

  PKCELL LP401230 100mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP401230 105mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP401230 105mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP103450 2000mah 7.4v Lithi на полнење...

  PKCELL LP103450 2000mah 7,4v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP103450 2000mah 3.7v Lithi на полнење...

  PKCELL LP103450 2000mah 3,7v литиумска полимерна батерија на полнење

 • PKCELL LP902030 500mah 3,7v литиум на полнење...

  PKCELL LP902030 500mah 3,7v литиумска полимерна бата за полнење...

 • PKCELL Hot Selling LP603450 1100mah 3,7v Rechar...

  PKCELL Hot Selling LP603450 1100mah 3,7v литиум на полнење ...

 • PKCELL Hot Selling LP603030 500mah 3.7v Надополнување...

  PKCELL Hot Selling LP603030 500mah 3.7v литиум P...

 • PKCELL LP603040 750mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP603040 750mah 3,7v литиумска полимерна бата за полнење...

 • PKCELL LP674360 1950mah 3,7v Lithi на полнење...

  PKCELL LP674360 1950mah 3,7v литиумски полимерен бат...

 • PKCELL LP785060 2500mah 3.7v Lithi на полнење...

  PKCELL LP785060 2500mah 3,7v литиум полимерен бат...

 • PKCELL LP803035 800mah 3.7v Литиу на полнење...

  PKCELL LP803035 800mah 3,7v литиумска полимерна бата на полнење...

 • PKCELL LP803860 2000mah 3.7v Lithi на полнење...

  PKCELL LP803860 2000mah 3,7v литиумски полимерен бат...

Прилагодено

ПрофесионаленOEMПровајдер

 

Над 20 години искуство во производство

 

Високиот квалитет, издржливото празнење и безбедносните перформанси

 

Создаден за да трае подолго

 

Built за максимална моќност